Forum  Strona Główna

Ślińmy się razem
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 207, 208, 209  Następny

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Strona Główna -> Inne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lena

Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Wto 12:47, 12 Cze 2007    Temat postu:

ABC genialnie tańczyło Maru w najnowszym SC:)

A tera kolejna porcja zdjęćSmile

Sesja Kanjanów, która jakos nie przypadła mi do gustu
[link widoczny dla zalogowanych][link widoczny dla zalogowanych][link widoczny dla zalogowanych][link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

Oraz sesja NEWSa, która jest urocza:)

[link widoczny dla zalogowanych][link widoczny dla zalogowanych][link widoczny dla zalogowanych][link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych][link widoczny dla zalogowanych][link widoczny dla zalogowanych]

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Setsuko

PostWysłany: Wto 12:50, 12 Cze 2007    Temat postu:

Łał świetne fotki, po prostu cudne ;] Ueda robi się coraz ładniejszy O.o rozwija się chłopak w dobrym kierunku. A w ogóle to gdzie można to obejrzeć i posłuchać przy okazji? Smile
Edit:
Kanjani, też extra fotki XD sesja zza krat czy cuś? Laughing a te drugie...krwotoczne O.o

Powrót do góry
Zobacz profil autora
son_gabi

PostWysłany: Wto 13:30, 12 Cze 2007    Temat postu:

Mafalda napisał:

I jeszcze KT w budce telefonicznej:

O co chodzi z tą budną telefoniczną?

Lena napisał:

[link widoczny dla zalogowanych][link widoczny dla zalogowanych][link widoczny dla zalogowanych]

Fakt, ta sesja Kanjanków do najleprzy nie należy XD
Te przyklejone łezki przy oczach bym zrozumiała, ale po co im one w innych miejscach (np. u Baru na czole, a u Ryo pod nosem XD)
A z jakiej jest wogle gazety (bo tym razem nie jest podpisane ^^')
A co do NewSowej sesji, to fakt, jest urocza ^^
Jednak śpiące ciasteczka sa najsłodsze ^^'

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lena

PostWysłany: Wto 13:37, 12 Cze 2007    Temat postu:

Setsuko napisał:
A w ogóle to gdzie można to obejrzeć i posłuchać przy okazji? Smile

Ja mam ściągnięte z torrenta ale sądzę, że na youtubie też jest już wrzuconę, zaraz zerknę i jakby co to wstawięSmile

A co do sesji Kanjanów to jest ona z gazety telewizyjnej TV Guide

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Mafalda

PostWysłany: Wto 15:29, 12 Cze 2007    Temat postu:

Ta budka telefoniczna to zapowiedź występy KT w HeyX3.

Tu można zobaczyć występ Uedy:
Ueda w SC
Maru niestety nie ma. A szkoda bo występ zajedwabisty.

Shiget wygląda zarąbiście na tych fotach. Normalnie mrauu... Mój ulubieniec Wink Już sie nie moge doczekac jego dramki (ja to sie chyba w te wakacje z dram nie wygrzebie, za duzo tego... Wink ).

Kei-chan sprawił sobie okularki:

I jeszcze Takki:

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lena

PostWysłany: Wto 17:05, 12 Cze 2007    Temat postu:

Kei-chan wygląda uroczo i inteligentnie a Tackey Laughing Laughing BAKA Laughing Laughing Laughing

IKUTA TOMA!!!Ja już chcę 1 lipca i pierwszy odcineczek Hana Kimi:)

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Mafalda

PostWysłany: Wto 18:08, 12 Cze 2007    Temat postu:

Oooch Ikuta!!!! I Jimmy!!! Taki zestaw to pełna miłość. Czego więcej (oprócz Jina) można chcieć od życia?
Ciekawe jaką mu zrobią stylizację do Hana Kimi (tylko niech za bardzo nie farbują mu włosków, ne)

Powrót do góry
Zobacz profil autora
zaba-chan

Ostrzeżeń: 1/3

PostWysłany: Wto 19:34, 12 Cze 2007    Temat postu:

znalazlam takie jedno zdjecie nie weim kogo ale ladne ^^

Powrót do góry
Zobacz profil autora
hide_lover

PostWysłany: Wto 19:55, 12 Cze 2007    Temat postu:

Lena napisał:

aaaaaaa jakie świetne zdjęcia XD padłam!!

niom mnie sie też nie podoba ta sesja kanjanków... wyglądają dość dziwacznie XD Confused

Mafalda napisał:

I jeszcze Takki:

aaaaaaaaaaa Takki moje słodkie bejbe <zgon> przez tą sesję NEWS'a niezauważyłam go XD

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lena

PostWysłany: Wto 20:18, 12 Cze 2007    Temat postu:

hide_lover napisał:

aaaaaaaaaaa Takki moje słodkie bejbe <zgon> przez tą sesję NEWS'a niezauważyłam go XD

Prawda:):)Naprawde uroczo wygląda w tef fryzurce i wogóle, a jak się śmiał to padłam:)

Powrót do góry
Zobacz profil autora
hide_lover

PostWysłany: Wto 20:31, 12 Cze 2007    Temat postu:

Lena napisał:

hide_lover napisał:

Prawda:):)Naprawde uroczo wygląda w tef fryzurce i wogóle, a jak się śmiał to padłam:)

aaaaaaaa mnie dwie fotki zabiły!!
[link widoczny dla zalogowanych]ta bo uroczo wygląda Smile niaa mogłabym go schrupać XD
[link widoczny dla zalogowanych] i ta bo ma taki baka wyraz twarzy XD

z czego to capsy!!?? dasz linka <bambi eyes attack> Rolling Eyes Wink

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Miaka-chan

Ostrzeżeń: 1/3

PostWysłany: Wto 20:37, 12 Cze 2007    Temat postu:

Lena napisał:

MATKO! jaka sesja NewSa jest sliczna ! YamaPi i Ryo-chanek chyba najslodziej wyszli nooo*leci przytulic Ryo*

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lena

PostWysłany: Wto 20:54, 12 Cze 2007    Temat postu:

To jest z najnowszego SC, moge dać linki z innego forum na zshare lub sendspace ale ogólnie to Tackey był tam może z 2-5 minut, bo SC to głównie juniory, gośćmi w tym odcinku był Ueda, no i Nakamaru jeszcze zaśpiewałSmile

Powrót do góry
Zobacz profil autora
hide_lover

PostWysłany: Wto 22:10, 12 Cze 2007    Temat postu:

Lena napisał:
To jest z najnowszego SC, moge dać linki z innego forum na zshare lub sendspace ale ogólnie to Tackey był tam może z 2-5 minut, bo SC to głównie juniory, gośćmi w tym odcinku był Ueda, no i Nakamaru jeszcze zaśpiewałSmile

dajk daj!! chętnie sobie pooglądam moje Słoneczko...!!!!!! niaaa on jest boski XD <ślini się do kubełka> musze uważać co by monitora nie zapluć, bo jak mi sie kurna zwarcie zrobi, to będzie po ptokach XD

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Mafalda

PostWysłany: Wto 23:21, 12 Cze 2007    Temat postu:

Hi hi długo się niepoślinisz bo Takki naprawdę wystąpił jedynie gościnnie Wink
Nie ukrywam, że fajnie wyglądał, ale generalnie obecne Shounen cluby to są dla fanów juniorów (rozgląda się wokół-chyba zostałam sama w tym gronie Wink ).

Taaaak... Ale Taipi był bosski Wink I Senga Wink
(nie moglam się oprzeć Wink )

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Setsuko

PostWysłany: Śro 1:24, 13 Cze 2007    Temat postu:

Właśnie skończyłam oglądać z Dream Boys, jestem wykrwawiona, odwodniona i odmóżdżona totalnie. Daaawno nie oglądałam czegoś tak cudownego i niesamowitego, zdążyłam się pośmiać i poryczeć ;]
a komentarze Hide (wspólny seans Wink ) po prostu przyprawiły mnie o czkawkę Laughing Jeżeli do tej pory nie zawiesiłabym sie na Kame to po tym muzikalu na pewno bym to zrobiła Very Happy no ale ja na nim od miesięcy już wiszę ;P

Powrót do góry
Zobacz profil autora
hide_lover

PostWysłany: Śro 1:26, 13 Cze 2007    Temat postu:

Mafalda napisał:
Hi hi długo się niepoślinisz bo Takki naprawdę wystąpił jedynie gościnnie Wink
Nie ukrywam, że fajnie wyglądał, ale generalnie obecne Shounen cluby to są dla fanów juniorów (rozgląda się wokół-chyba zostałam sama w tym gronie Wink ).

Taaaak... Ale Taipi był bosski Wink I Senga Wink
(nie moglam się oprzeć Wink )

heh szkoda Sad ale wiesz dla wytrwałego fana dobre i przysłowiowe "5 minut"!!

ja w śród juniorów zauważyłam jednego całkiem milusiego Smile znaczy bez żadnych orgazmów czy czegoś XD ale fajnie na niego popatrzeć... kurna taki z troche dłuższymi włoskami, na koncercie "HEAT UP" Kanjanów grał złego Razz z lizakiem... nie Nakamaru tylko ten drugi... aaaaaa... Mafi podpowiedz XD

Setsuko napisał:
Właśnie skończyłam oglądać z Dream Boys, jestem wykrwawiona, odwodniona i odmóżdżona totalnie. Daaawno nie oglądałam czegoś tak cudownego i niesamowitego, zdążyłam się pośmiać i poryczeć ;]
a komentarze Hide (wspólny seans Wink ) po prostu przyprawiły mnie o czkawkę Laughing Jeżeli do tej pory nie zawiesiłabym sie na Kame to po tym muzikalu na pewno bym to zrobiła Very Happy no ale ja na nim od miesięcy już wiszę ;P

ahahahha Razz Kochanie przecież wiesz że Twoja hide jest mistrzem komentowania XD ahahahah bo jestem Baka:P Wink
a co do dream boya to ja umarłam z 10 razy jak nie więcej, pobeczałam sie jak Suba zaśpiewał swoje solo i umarł... aaaaaaa genialne!! uśmiałam się w niektórych momentach - Ryo to jednak głupolek XD hahahah on wciąż zarzynał sceny parskając śmiechem... wszyscy poważni - Ryo leje... <zgon>
Yuu jest NIEZIEMSKIM aktorem, podziwiam go za role!! <bije ukłony> a Kame mi sie strasznie podobał w tej roli, uważam że ona bardzo pasuje do niego Smile aha!! musze powiedzieć że Yuta normalnie spisał sie na medal, jak na dzieciaka to jest całkiem niezły!! Rolling Eyes

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Setsuko

PostWysłany: Śro 1:35, 13 Cze 2007    Temat postu:

Niom Ryo zarzyna powazne sceny, ale subtelnie Wink Subaru po prostu boski, poryczałam sie jak umarł ;[ a Yuu jako perfidna bestia był po prostu świetny. Kame... Kame idealnie pasował do tej roli po prostu odlot, a to co robił na linach sprawiło ,że ciśnienie mi wzrosło i prawie zawału dostałam Very Happy A już sama końcówka z piosenkami Kanjan i Kat Tun na przemian, po prostu krwotoczna Smile

Powrót do góry
Zobacz profil autora
hide_lover

PostWysłany: Śro 1:40, 13 Cze 2007    Temat postu:

Setsuko napisał:
Niom Ryo zarzyna powazne sceny, ale subtelnie Wink Subaru po prostu boski, poryczałam sie jak umarł ;[ a Yuu jako perfidna bestia był po prostu świetny. Kame... Kame idealnie pasował do tej roli po prostu odlot, a to co robił na linach sprawiło ,że ciśnienie mi wzrosło i prawie zawału dostałam Very Happy A już sama końcówka z piosenkami Kanjan i Kat Tun na przemian, po prostu krwotoczna Smile

ahahahah krwotoczna, może momentami, bo jak zobaczyłam "Sukiyanen Osaka" to dostałam takiego napadu śmiechu, że nawet mi już nie przeszkadzałą śmierć Subaru <leży i kwiczy> kocham tę piosenkę XD
no ale Kame jest wysportowany... wow Shocked masakra, ja to bym sie pewnie z 10 razy połamała Razz przy moich zdolnościach XD
aaaa dla mnie najbardziej krwotoczny moment to jak chłopaki śpiewali na przemian 2 moje ukochane piosenki "All of me for You" (wymiękam i odpływam) i "Fight All Night" niaaaaaaa

Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lena

PostWysłany: Śro 8:55, 13 Cze 2007    Temat postu:

hide_lover napisał:

aaaa dla mnie najbardziej krwotoczny moment to jak chłopaki śpiewali na przemian 2 moje ukochane piosenki "All of me for You" (wymiękam i odpływam) i "Fight All Night" niaaaaaaa

tak, to jest naprawdę niezły medlay:)Ogólnie cały dream boy jest niezłySmile

Powrót do góry
Zobacz profil autora
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Strona Główna -> Inne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 136, 137, 138 ... 207, 208, 209  Następny
Strona 137 z 209

Skocz do: